Centrale Verwarming

In de loop der jaren is Debbe Installatie- & Loodgietersbedrijf zich voornamelijk gaan specialiseren in de particuliere sector, maar ook installaties voor de grotere (bedrijfs-)panden zijn voor ons geen enkel probleem.

Of het nu gaat om een complete nieuwe c.v. installatie, een ketel vervangen, een radiator bijplaatsen, onderhoud of alleen advies, u kunt alle werkzaamheden aan ons uitbesteden.

Indien om bepaalde redenen het bezichtigen ter plaatse niet mogelijk mocht zijn, dan kunt u ook op afspraak onze showroom bezoeken en de werkzaamheden met ons doornemen.

In onze showroom staan diverse Nefit, Remeha & Atag toestellen opgesteld. Ook zijn er diverse thermostaten & (design) radiatoren te bezichtigen.

Heeft u toch een voorkeur voor een ander merk, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht.
Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op het kantoor en voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Hieronder treft u de merken aan die wij het meest installeren en waar onze voorkeur naar uit gaat.

Heeft u toch een voorkeur voor een ander merk, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Neemt u gerust de tijd en klik op het merk naar uw wens voor meer informatie.

remeha-logo

nefit-logo
atag-logo