Remeha verwarming

Waar staat de naam Remeha eigenlijk voor?

Om het antwoord te geven moeten we terug naar het begin van het bedrijf, naar de jaren ’20 van de vorige eeuw. In die roerige tijd begon Gerard van Reekum zijn eigen bedrijf: Van Reekum’s Metaal Handel. Aanvankelijk gestart als fietsenwinkel en vervolgens verkocht hij stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie, zo’n dertien jaar later startte hij met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antractietkolen.

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee ze de prestaties van alle producten verder kunnen verbeteren. Zoals de Remeha eVita: de slimme HRe-ketel die zowel warmte en warm water levert als groene stroom opwekt.

Bij Remeha doen ze er alles aan om klanten optimaal comfort te bieden. Thuis en buiten de deur. Want de innovatieve en energiezuinige ketels van Remeha verwarmen heel wat huizen, hotels, scholen, zorginstellingen, sportclubs, kantoren en andere gebouwen.

Wist u bijvoorbeeld dat de Amsterdam Arena verwarmd wordt met ketels van Remeha.

Comfort is ook techniek waar je op kunt vertrouwen. Een cv-ketel die zelf aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud.

Wie kiest voor Remeha, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

Debbe Installatie- & Loodgietersbedrijf

Herenstraat 45

1211 CA Hilversum

 

Tel: 035-6421980

E-mail: info@debbe.nl