purepower

Pellets bestellen bij Debbe BV te Hilversum

Samen verantwoordelijk voor een betere toekomst

De vraag naar duurzame energiebronnen is groter dan ooit! In 2020 moet 14% van alle energie in Nederland duurzaam worden opgewekt. Dat is niet vreemd. De harde realiteit laat zien dat het klimaat sterk verandert. Dit vraagt om actie om samen de verantwoordelijkheid te nemen voor een betere toekomst, voor ons en voor de nieuwe generatie. Hier wil onlinehoutpellets.nl een rol in spelen door het aanbieden van gecertificeerde houtpellets.

 

Kenmerkend voor onlinehoutpellets.nl

Onlinehoutpellets.nl werkt alleen met houtpellets van puur en onbehandeld hout.

We zijn kritisch en hebben onze leveranciers met zorg geselecteerd. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van energiebronnen is een goede service en een stabiel aanbod van duurzame houtpellets voor ons erg belangrijk. Daarom leveren we alleen gecertificeerde houtpellets.

 

CO2-neutraal en financieel aantrekkelijk

Onlinehoutpellets.nl, onderdeel van Pure Power, gelooft in een wereld waarin warmte duurzaam wordt opgewekt. We willen een bijdrage leveren aan groenere energievoorziening en duurzaamheid. Dat roepen we natuurlijk niet zomaar. Recente ontwikkelingen wereldwijd vragen om een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Onze houtpellets zijn zo’n alternatief. CO2-neutraal én financieel aantrekkelijk.

 

Pure Power

Als eerste ENplus gecertificeerde leverancier van houtpellets in Benelux, is Pure Power een gerenommeerde speler in de markt.

 

Om het gebruik van goede kwaliteit houtpellets in uw pelletkachel te stimuleren, ontvangt u als klant van ons €5,– korting wanneer u bestelt in de webshop van Pure Power www.onlinehoutpellets.nl