Nefit verwarming

Een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern.

Nefit beschikt over een zeer geavanceerd productiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit. Bij de productie gelden net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

Op dezelfde locatie in Deventer bevindt zich ook het Kenniscentrum. Hier wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig specialisten onderzoeken en ontwikkelen er nieuwe systemen en warmteconcepten.

Nefi werkt intensief samen met de beste verwarmingsspecialisten van het land. Jaarlijks bezoeken trouwe Premium Partner installateurs & monteurs het trainingscentrum voor productvoorlichting, training en kennisuitwisseling.

Nefit dealers kunnen vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Nefit-organisatie. Een Nefit Dealer staat er nooit alleen voor. Dat biedt extra zekerheid voor zowel installateurs als eindgebruikers.

Wie kiest voor Nefit, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

Debbe Installatie- & Loodgietersbedrijf

Herenstraat 45

1211 CA Hilversum

 

Tel: 035-6421980

E-mail: info@debbe.nl

debbe-nefit-foto