Over Janco de Jong

Janco de Jong is producent en leverancier van de JAnus en JAcobus houtkachels. In 1981 maakte Janco de Jong op ambachtelijke wijze in eigen smederij de eerste JAnus houtkachel, op basis van jaren ervaring en vakmanschap. Behalve in Nederland worden de kachels inmiddels ook in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, België en Zweden verkocht.

De houtkachels van Janco de Jong kenmerken zich al sinds 1981 door een sobere, moderne uitstraling gecombineerd met een hoog ontwikkelde verbrandingstechniek. De huidige houtkachels van Janco de Jong lijken wat uiterlijk betreft nog steeds op het oorspronkelijke strakke ontwerp.

Dat oorspronkelijke ontwerp heeft echter inmiddels technisch belangrijke ontwikkelingen ondergaan die groot effect hebben gehad op het rendement en die bovendien het gebruiksgemak verder hebben verbeterd. Er zijn de houtkachels JAnus, JAcobus, JAnus2 in verschillende uitvoeringen en met bijbehorende accessoires. Ook is er nu de nieuwe JAnus pelletkachel, volautomatisch, duurzaam & degelijk. Naast kachels levert Janco de Jong ook bijpassende accessoires, zoals een haardstel, houtbakken, een kookplaat, koekenpannen en theeketels. Ook is er een assortiment producten voor buiten, waaronder een tuinhaard en design tuintafels, de tuinhaard JAbq en een vuurschaal, tuintafels.

Neem gerust een kijkje in het assortiment:

Bekijk hier alle producten of de JAnus Pelletkachels

janus-kachels
INFORMATIE
PRIJZEN

 

WIST U DAT

  • U in een JAnus houtkachel alle houtsoorten kunt stoken? Dus ook hardhoutsoorten als Meranti, Azobé en eiken?
  • Janco de Jong u LEVENSLANGE GARANTIE biedt op het staal, las en hang-en sluitwerk van de JAcobus houtkachels?
  • Het ‘brein’ achter de JAnus houtkachels -Janco de Jong- nog steeds nauw betrokken is bij de fabricage en innovatie van zijn geesteskinderen, de JAnus en JAcobus houtkachels?
  • De JAnus houtkachel sinds januari 2006 geleverd wordt met de ingegraveerde JAnus inscriptie boven de deur?
  • Het prototype JAnus houtkachel uit 1981 nog steeds brandt naar volle tevredenheid van de eigenaar?
  • De JAnus houtkachels ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Tjechië en Zweden met succes geïntroduceerd zijn?

janus-pelletkachel

janus-houtkachel

Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op het kantoor en voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Direct een prijsopgave aanvragen
Direct een prijsopgave aanvragen