Over HAVE Verwarming.

Specialisten die gáán voor gezelligheid

Wij geloven dat gezelligheid bij de haard mensen gelukkiger maakt. Daarom hebben onze 35 collega’s niet alleen verstand van gezelligheid. Maar vooral van haarden en kachels.

Betrokkenheid

Al zo lang we bestaan, hechten we waarde aan duurzame relaties. Niet voor niets hebben we een landelijk, nog steeds groeiend netwerk van trouwe dealers. Die lange relaties en goede samenwerking zien we ook intern. We zijn trots op de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Als er iets is dat HAVE uniek maakt, is dát het wel.

Hofleverancier

Betrokkenheid, een gezamenlijke passie en oog voor de lange termijn. Misschien is dat het geheim van 132 jaar HAVE Verwarming. Een geheim dat is bekroond met het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Showroom

Ervaar de gezelligheid van een kachel of haard in onze 1.200 m² grote showroom waar we een prachtige collectie kachels en haarden brandend voor u hebben opgesteld.

Digitaal alvast een kijkje nemen? Loop ook eens door onze showroom met StreetView!

In onze showroom kunt u zonder afspraak terecht om ons rijke aanbod te bekijken en te bestellen. Wilt u advies van een van onze kachelexperts? Kom dan langs en wij helpen u de kachel of haard van uw dromen te vinden!

En de levering? Dat gebeurt via Debbe BV te Hilversum. Wel zo praktisch!

Graag tot ziens !

HAVE Verwarming
Hullerpad 34
6741PA Lunteren (Gemeente Ede)
Tel: 0318-488600