Castelmonte pelletkachels

Dubbele warmte via boven en onder !

Castelmonte pelletkachels geven een hele comfortabele warmte. Elk model zorgt voor hoge prestaties om een unieke en gezellige sfeer te creëren.

De hete lucht komt uit vanaf de boven- en onderkant van de Castelmonte pelletkachel, waardoor een warme kamer zonder temperatuurverschil tussen plafond en vloer.
Alle Castelmonte producten worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid, uitstekende prestaties en een perfecte efficiency.
Op deze manier kunnen ze zorgen voor maximaal comfort.

castelmonte

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE
DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST

Castelmonte kachels zijn ontworpen en vervaardigd geheel in eigen fabriek, met een geavanceerde technologie van de productie. Door hun laboratorium is elk model getest in op al zijn onderdelen om een constante kwaliteit en een continue verbetering te garanderen.

Castelmonte pelletkachels van hoge kwaliteit

Castelmonte pelletkachels worden gekenmerkt door hun geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om een programmeerbare en gemakkelijk bedienbare pelletkachel te leveren. Alle modellen hebben originele en handgemaakte tegels, een uniek design en ze zijn zeer gemakkelijk te reinigen.

Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op het kantoor en voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Direct een prijsopgave aanvragen
Direct een prijsopgave aanvragen

Waarom een Castelmonte pelletkachel?

  • Innovatief roterend mes pellet laadsysteem
  • Grote besparingen en hoge prestaties dankzij de ECO STOP
  • Totale veiligheid door de ECOCONTROL systeem (niet beschikbaar voor Eco Pellet en Cornelia Pellet)
  • RADIO CONTROL functie met thermostatische regeling (voor Marilyn kanalisering lucht, Marilyn Hybrid en Isabella Camino Hydro Pellet de controle wordt bereikt door aan boord scherm)
  • Roestvrijstalen BRAZIER
  • Een bijzonder rustige werkend systeem
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Hoge graad van afwerking

Castelmonte-pelletkachel-pellets

Rustige werking

DOUBLE DISTRIBUTION omgevingslucht (niet beschikbaar voor het Isabella Camino Hydro Pellet)

Het zorgvuldige ontwerp van de bewegende onderdelen, de keuze van materialen en de minimale luchtturbulentie hebben er toe bijgedragen dat de Castelmonte pelletkachel zeer rustig zijn werk doet.

 

Castelmonte-dubbele-werking