Atag verwarming.

Is fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. Men bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt.

Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten. Het bedrijf maakt deel uit van Ariston Thermo Group, een wereldspeler op gebied van verwarming en warmwaterbereiding.

Men heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. Zij maakt het haar klanten, leveranciers en medewerkers zo aangenaam mogelijk door de innovatieve specialist te blijven in de ‘core’ business van ATAG: Hoog Rendementstechniek.

Daarmee heeft ATAG grote voorsprong ten opzichte van de concurrent op het gebied van het ontwikkelen, produceren en vermarkten van hoogwaardige verwarmingsproducten en diensten. Kortom, ATAG is ‘the best you can buy’.

Wie kiest voor Atag, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

 

Debbe Installatie- & Loodgietersbedrijf

Herenstraat 45

1211 CA Hilversum

 

Tel: 035-6421980

E-mail: info@debbe.nl

 

atag-cvketels