ARTEL – ITALFUOCCO PELLETKACHELS

Warme lucht, Artel – Italfuocco Pelletkachel kenmerkt zich door de prijs / kwaliteit verhouding. De kwaliteit die je van een Italiaanse pelletkachel mag verwachten is vertegenwoordigd in de Artel – Italfuocco Pelletkachel. Artel – Italfuocco Pelletkachels worden met zorg gemaakt en steeds verder ontwikkeld. Voor de kleine portemonnee zijn er ook een modellen te verkrijgen met alle voorzieningen die u op een pelletkachel mag verwachten.

STOOKKOSTEN BESPARING

Ook geschrokken van uw gas jaarafrekening. Dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. Met een pelletkachel of pellets CV ketel kunt u al snel een besparing, op uw stookkosten, realiseren van 40% tot 70%. Dat is nog eens goedkoop uw huis verwarmen.

artel-pelletkachel
BROCHURE OP AANVRAAG
PRIJZEN OP AANVRAAG

Artel-Italfuocco pelletkachel modellen

De Artel-Italfuocco Pelletkachels zijn er in verschillende kleuren en vermogens. U kunt er van uit gaan dat u 1kw per 10m2 nodig heeft om goed te verwarmen.

Hulp nodig bij het kiezen van uw pelletkachel?

Als u hulp wenst bij het bepalen van het vermogen van uw warme lucht pelletkachel komt dan langs in de showroom of neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen adviseren met uw investering in uw pelletkachel.

Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op het kantoor en voorzien u graag van advies.

Direct contact opnemen
Direct contact opnemen

Nieuw in ons assortiment !

De Artel Petite 6 kW, een kleine pelletkachel met een zeer scherpe prijs.

 

Past perfect in de kleine ruimte en is in 4 kleuren verkrijgbaar.

 

Natuurlijk krijgt u ook op de Artel Petite subsidie !