Nefit Najaars Campagne

Nieuwe cv-ketel? Kies voor zeker.

Jarenlang onbezorgd genieten van een lekker warm huis en een warme douche of bad. Dat wil iedereen. Maar een lage energierekening is ook belangrijk. Kies daarom voor de Nefit TrendLine of de Nefit TopLine HR-ketel en profiteer van de actie: tijdelijk met gratis Nefit Easy thermostaat!

Kiezen wordt easy.

Nefit maakt kiezen makkelijk. Met een Nefit Trendline of Topline kiest u voor zekerheid. Dat niet alleen, u krijgt tijdelijk Nefit Easy cadeau, de slimste thermostaat van Nederland. Helemaal voor niets. Dat is een voordeel van maar liefst € 257,- (adviesprijs)! Vraag het uw Nefit Dealer of vraag online een offerte, snel en vrijblijvend. Geldig tot 1 januari 2017.

Atag actie.

Nu bij ons in de showroom, de allernieuwste Atag I-serie met Economizer. Bij aankoop en installatie van een Atag E-serie, I-serie of Q-serie i.c.m. de Atag One slimme thermostaat is een speciale pakketkorting van toepassing. Geldig tot 1 januari 2017.

Pelletkachel / Pelletketel actie.

Wilt mega zuinig de winter door ? Bij aankoop & installatie van een pelletkachel profiteert u van een korting, bijvoorbeeld in de vorm van gratis pellets, die kan oplopen tot wel 975 kg !!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan: Informatie / Offerte

2016-11-08T09:43:32+00:00november 7th, 2016|Aanbiedingen|0 Reacties

Geef een reactie